Anneleen in Sri Lanka

ooh...hello Paradise!

Het is nog maar 2 dagen na mijn laatste blog maar toch wil ik al even een korte up-date geven.

Eerst en vooral, ik ben dus goed aangekomen in Sri Lanka. Buiten een uur vertraging in Jordanië is alles vlekkeloos verlopen. Na 13 uur onderweg zijn, heel weinig slapen, 4 films en een sprong vooruit in de tijd van 4,5 uur ben ik sinds deze ochtend om half 7 hier.

Toen ik Sri Lanka vanuit het vliegtuig zag leek het gewoon één groot bos. Overal leek het groen te zijn en tekens van een stad waren niet te bespeuren. Ik was een beetje teleurgesteld toen ik besefte dan het aan het regenen was toen we aankwamen. Maar eens uit de luchthaven bleek dat zo een regenbui juist een heel fijne verfrissing kan zijn.

De rit naar ons hotel was al een hele belevenis op zich. Het motto van onze chauffeur was namelijk dat je in de problemen geraakt vanaf je u aan de verkeersregels houdt. We reden gewoon één enorme baan af waar al het stadsleven zich leek te bevinden. We kwamen ontelbare marktkraampjes en winkeltjes voorbij. Uiteindelijk gingen we op de kleine wegen tot we uiteindelijk in het midden van de natuur ons hotel zagen. De Ligging is adembenemend en het welkomsontbijt met alle soorten fruit was fantastisch. Onze kamers bevinden zich tussen de palmbonen met kokosnoten en een rivier die rechtstreeks naar zee gaat. Ik zal proberen snel al enkele foto's up te loaden want ik kan in woorden niet beschrijven hoe prachtig het hier is.

Zo, aangezien ik hier nog maar 8u zit heb ik nog niet veel gezien van het land en de bevolking maar de eerste momenten heb dus al een duidelijke indruk op mij na gelaten.

Tot snel,

Anneleen

Tine

ZALIG anneleen! Geniet er maar van! Ik volg je blog om je geweldige avonturen te volgen! :)

x

Elke

Een goed begin is half gewonnen he ;-) Veel plezier en ik kijk al uit naar de volgende verhalen en foto's!
Dikke kus

Joan

Klinkt allemaal heel goed! Geniet ervan en ben benieuwd naar de foto's

moeke

Snoetie, maak er een onvergetelijke ervaring van. Nog 10 weken in ik kom u opzoeken in dat paradijs !

Tante Leen

Hoi Anneleen,
Fijn dat je vertrek goed verlopen is maak er het allerbeste van en geniet van deze geweldige ervaringen.